FAQ

Ikonforklaring

(Ofte stillede spørgsmål)


Q: Hvordan undersøger jeg, om min Diims enhed virker?

A: Eneste mulighed for at tjekke, om en Diims enhed virker, er ved at sikre, at Diims enheden bliver set af netværket. Netværket består bl.a. af Post Danmarks postbiler og bygninger, når Diims er registeret af netværket kan der gå flere timer, inden data bliver tilgængelige på Diims oversigten (WEB & APP).


Q: Hvor lang tid går der, inden positioner på min Diims enhed bliver registreret?

A: Der kan gå flere timer fra en Diims enhed er set af Diims netværket, til dette er synligt på Diims oversigten (WEB & APP).


Q: Jeg har monteret min Diims enhed, men hvorfor kan jeg ikke se nogen registreringer?

A: Årsagen til, at du ikke kan se nogen registreringer, kan skyldes flere ting:

Q: Hvorfor får jeg nogen gange en ny linje i historikken, mens jeg andre gange kun får en opdatering af en eksisterende linje i historikken?

A: Hver gang Diims registreres indenfor 500 meter fra udgangspunktet, opdateres kun selve lokationslinjen i historikken, hvorimod en ny linje indsættes i historikken når Diims enheden registreres mere end 500 meter væk fra udgangspunktet.


Q: Hvorfor kommer der ikke flere registreringer ind på min Diims enhed?

A: Antallet af Diims registreringer kan variere meget, afhængig af hvor ofte Diims enheden er i nærheden af netværket, som består bl.a. af Post Danmarks postbiler og bygninger.


Q: Hvorfor passer adresseangivelse og position på kort ikke sammen?

A: Positionen på kortet er den aktuelle position indenfor 0 til 200 meter, som enheden befinder sig på. Denne position konverteres til nærmeste adresse og kan ses på Diims oversigten (WEB & APP). Positionen opdateres hver gang Diims enheden er i kontakt med netværket, samtidigt optimeres nøjagtigheden af positionen løbende i forhold til de 0 til 200 meter.


Q: Hvorfor er adresseangivelse og kortposition forskellige fra den reelle position af Diims?

A: Først og fremmest er det afgørende at din Diims enhed er registeret af netværket, hver gang Diims enheden flyttes og efterfølgende ses af Diims netværket opdateres positionen på Diims oversigten (WEB & APP).


Q: Hvor tit skal batteriet skiftes ud?

A: Afhængig af Diims modellen skal batteriet skiftes inden for 12-24 måneder. Systemet vil sende en mail til den oplyste e-mail adresse, når der er tid for et batteriskift på Diims enheden.


Q: Jeg har glemt at forny mit abonnement, hvordan får jeg genoprettet mit abonnement?

A: Genoprettelse af Diims abonnementet gøres ved at betale for et nyt abonnement på betalingssiden


Q: Er der nogen ide i at installere Diims i et objekt som normalt ikke er i forbindelse med netværket af postbiler og bygninger (f.eks. min bådmotor)?

A: Ja, fordi den som ”låner” dit objekt (f.eks. din bådmotor) kan nemt risikere at blive registeret af netværket, enten ved en opbevaringsadresse eller når objektet på et andet tidspunkt fragtes.


Q: Hvad er fence?

A: Når du har aktiveret din Fence funktion via din APP eller via login på Diims.dk, vil du modtage en mail hvis din Diims enhed bliver registreret længere end 500 meter væk fra sidst sete position.
Hvis du ikke modtager en mail herom, bedes du venligst tjekke dit SPAM filter, hvor mailen kan fremkomme.


Q: Hvad gør jeg ved batteriskift?

A: Inden dit batteri på din Diims Tracker udløber, vil du modtage en besked herom. Beskeden sendes via en mail, til den adresse du benytter som dit Brugernavn. Du kan også se om dine enheder skal have skiftet batteri, ved at logge ind på din konto på Diims

Hvis du ikke modtager en mail omkring batteriskift, bedes du venligst tjekke dit SPAM filter, hvor mailen kan fremkomme.

VIGTIGT. Når du har skiftet dit batteri, skal dette registreres på din Diims APP, eller via Diims hjemmeside. Såfremt du ikke husker dette, modtager du ikke en besked omkring batteriskift næste gang. Du registrerer dit batteriskifte, ved at klikke på feltet ”Batteriskift”.

For at sikre at enheden holder længst mulig batteri og der igen sendes mail om tid til batteriskift, skal enheden udstyres med samme type batteri som fulgte med enheden. (Sony CR2477 lithium) Batteriet kan du købe til ved at klikke herJavascript er deaktiveret i din browser! Derfor vil store dele af denne side ikke virke.
Aktiver Javascript eller prøv i en anden browser